Hae tästä blogista

sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Maaliskuun viimeinen viikko

loppuu tänään. Huomenna on kuulema aprillipäivä, vaan en usko, että joudun pilan kohteeksi. Tai siis ainakin toivon niin...

Aurinko nousi tänään Hangossa 6:56 ja laski 20:10. Päivällä oli pituutta jo 13 h 14 min


Kuluneella viikolla on tehty ja nähty paljon, vaikka en ole tainnut saada juuri mitään aikaiseksi.

Maanantaina Hesassa kävin fysioterapeutilla leikattua jalkaani näyttämässä. Lääkäri oli "määrännyt" 1x opastusta ja neuvontaa ja 5xlämpö- ja 5xkylmähoitoa sekä 5x fysioterapiaa ja hierontaa. Odotin innolla hyvää tekevää käsittelyä turvoksiselle vasemmalle jalkaterälleni. Vaan asiantuntija totesi vain, että hän voi tehdä tukipohjalliset, mutta muuta helpotusta vaivoihini hän ei voi antaa. Lääkäri siis ei ollut tiennyt, mitä fysioterapialla tällaisessa tapauksessa voi saada aikaan: ei oikeastaan mitään.
No, täytyy varata pedikyristiltä aika, jotta saan jotain nautintoa...

Tiistaina ajeltiin tuttavapariskunnan kanssa Paraisille taidenäyttelyyn. Matka oli pitempi kuin muistinkaan, vaan kyllä kannatti ajaa. Ja mikä sillä sitikalla oli ajellessa; varsinkin kun sain olla matkustajana takapenkillä.

Paraisten Vanhalla Kunnantuvalla näimme Lintu vai Kala -akvarelleja ja kalannahkalla koristeluja laukkuja. Itse parkitsemastaan kalannahkasta Kristiina oli tehnyt myös mm. kauniita, erikoisia koruja. Kuvia näyttelystä kannattaa katsoa Kristiinan blogista .Samalla reissulla kävimme katsomassa ja ihailemassa Nordkalkin tehdasta, kaivosmuseota ja kalkkilouhosta. Olipa kerrassaan huikean näköistä! Louhoksen pohjalle on kuulema 120 m matkaa ja siellä liikkuvat dumpperit ja kaivinkoneet näyttivät aivan leluilta.


Samalla matkalla pääsimme ihailemaan runsasvetisenä virtaavaa Latokartanon koskea, joka sijaitsee Hästön tien varrella. Olipa komeat kuohut!

 
Lisää kaivoksen ja kosken kuvia (suurempina) on Picasa-kansiossa . Käy Paraisten kierroksella!

Lumet sulivat tällä viikolla tykkänään täältä Hangosta ainakin meidän pihalta. Paitsi tänä aamuna oli maa valkoisenaan. Lunta oli yöllä satanut sentin verran, mutta se suli auringonpaisteessa pian pois. Ensimmäiset krookukset aukeavat pian, jos pakkaset ei nyt jatku.


Autossani on jo kesärenkaat ja kun huomenna lähden taas pohjoisemmaksi, Jpäähän, niin toivottavasti tiet eivät ole liukkaita!

Ja viikon päästä on jo pääsiäinen! Kyllä aika hupenee ihan ite eestään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista kommenteista, kiitos!