Hae tästä blogista

sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Kylmää kevättä

tuntuu olevan täällä Suomen Etelässäkin. Menneellä viikolla oli ainakin yksi pakkasyö ja tänäänkään ei oikein meinannut tareta pyöräilemässä. Laitoin siis liian vähän vaatetta päälle. Miehellä sen sijaan oli hiki, kun hän oli osannut pukeutua "oikein".  Pihallamme paistoi aurinko ja krookukset loistivat kukat avoinna.Vaan meri hohkasi kylmää ja sumua, joten sataman maisemat jäivät kuvaamatta. Uimarannan ohi fillaroidessani en kuitenkaan malttanut olla ikuistamatta "ei niin kovin houkuttelevaa" maisemaa:

 Ja se samainen sumu näytti tunkeutuneen pitkälle kaupunkiinkin, vaikka siis meillä "pohjoisempana" aurinko paistoi.Menneellä viikolla kävin taas Jpäässä ja samalla jalkahoitolassa. Turvoksissa on edelleen vaivaisenluuleikattu vasen jalkateräni, vaan ensi viikolla saan siihen yksilöllisen varpaanvälinerottajan. Ja pyöräily tuntui aika hyvältä liikunnalta, koska jalkahoitaja kehoitti liikuttelemaan nilkkaa, kuten fillaroidessa teenkin.

Samaan pääkaupunkiseudulla käyntiin liittyi laivamatka Tallinnaan. Tosin Tallinnaa näimme vain laivan ikkunasta, koska 13 tunnin hääristeilyltä ei päässyt yöllä maihin. Mukava reissu oli siitä huolimatta.

Postissa oli tullut USA:sta tilaamani Stevia-lähetys. Pettymyksekseni jauheena oleva stevia oli pienissä annospusseissa, vaikka odotin sen olevan purkkikamaa. Ja mukilliseen teetä tulee aivan liikaa makeutta siitä pussillisesta. Huomasin sen, kun yritin ripotella vain osaa sisällöstä juoman sekaan ja pussi luiskahti hyppysistäni. Pitää kunnolla opetella makeuttamaan juomat ja kiisselit yms. tuolla uudella ihmeaineella. Mistähän saisi sitä "makeutusainetta" irtotavarana?

Tulevalla viikolla ajelen taas keskemmälle Uusimaata ja ilmeisesti kaakkoisempaankin Suomeen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista kommenteista, kiitos!