Hae tästä blogista

lauantai 3. joulukuuta 2011

Paremman toivossa, osa 4.

Nyt ollaan jo voiton puolella.

Viime tiistaina lääkäri poisti ripeällä nykäisyllä piikin vasemmasta akkavarpaastani ja kehoitti kävelemään koko jalalla. Ja siinäpä onkin opettelemista!
Kun olin viisi viikkoa könkännyt vain kantapäällä ja jalkaterän ulkosyrjällä, niin nyt en millään meinaa saada painoa laskettua koko jalalle.

Ja sitä paitsi jalkapöytä ja nilkka ovat vielä aikamoisen turvoksissa ja akkavarvas jäykkänä, kuten alemmasta kuvasta näkyy. Ylemmän kuvan otin juuri ennen tiistaista piikin poistoa.
Jalkaani mahtuu toistaiseksi suosiolla vain pojalta lainaamani suuri valecrocs -kenkä. Jalkapöydän ihoa kiristää edelleen ja se ärsyyntyy hankauksesta, vaikka "kroksini" onkin tosi iso. Vaikka akkavarvas on osin tunnoton, sitä sattuu välillä, eikä se taivu vielä ollenkaan. Kuvista näkyy, että varpaanvälit ovat ärsyyntyneet hieman silikonisista varpaanvälinlevittäjistä, joita lääkäri kehoitti käyttämään.
Siis onhan tuo käsitelty vaivaisenluu pienempi kuin toinen, vaan isovarvas näyttäisi edelleen olevan vinossa.

Pienistä kivuista huolimatta lähdemme ensi viikoksi lomalle Huhmariin (kiitos A-lomat!). Yritän siellä kävellä mahdollisimman paljon, siis sen verran kuin jalka kestää. Huhmarissa on iso Vesimaailma-kylpylä, joten uimassa yritän käydä moneen kertaan, koska olen viime vuosina oppinut vauvauinneissa painamaan pääni veden alle. Ja ilmeisesti liikunnan lisäksi lomaamme kuuluu joitain luentoja ja ryhmä-rentoutusta. Ja viikon miellyttävimpiä hetkiä ovat tietenkin ruokailut, koska lomailemme täysihoidossa. Kuinkahan osaisin hillitä lihapatojen äärellä itseni...

Aurinko nousi tänään täällä Suomen Etelässä klo 9.05 ja laski klo 15.30. Päivän pituus oli siis vain 6 tuntia 25 minuuttia. Joten pimeää aikaa riittää. Siksipä toivotan "Valoisaa ja oikein hyvää toista adventtisunnuntaita sinulle, lukijani!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista kommenteista, kiitos!