Hae tästä blogista

lauantai 31. joulukuuta 2011

Vuoden 11 viimeinen

Vuoden viimeinen päivä alkoi melko hämärässä: Taivas oli taas pilvessä, vaikka yöllä oli ollut pakkasta. Päivän pituus oli tänään 6 tuntia 3 minuttia (9.30-15.33) Pian kuitenkin lämpötila nousi plussalle ja niin me lähdettiin vuoden viimeiselle lenkille!
Laitoin uudet kengät jalkaani: Eilen olin kauppaan lähdettäessa tunkenut vasemman koipeni 10 sekunniksi liian pieneen kenkään, joten nyt varovaisempana otin isomman kokoisen kengän jalkaani. Vaan ei päästy vielä edes kadun päähän, kun totesin jalkaani koskevan joka askeleella. Tuntui samanlainen polte jalkapöydässä kuin eilenkin, vaikka mitään vikaa ei ollut näkyvissä.

No, metsään päästyämme kipu hieman hellitti ja nautin pitkästä aikaa ulkoilusta. Kuvasin polulle kaatuneen männyn, josta joku oli karsinut oksat polkua käyttävien kulun helpottamiseksi. Kaatuneesta puusta ei näyttänyt aiheutuneen vahinkoa lähitalolle.
Suppiksia emme nyt viitsineet...siis minä en voinut...käydä katsastamassa, vaan jonkun sienen kuitenkin sain kuvatuksi.
Metsässä oli melko märkää ja koska kävely ei minulle ollut mitään herkkua, niin lenkki jäi melko lyhyeksi. Löysin kuitenkin mielenkiintoisen näköisen oksan, lienee madonsyömiä nuo koristeet.

Ja rakettien paukuttelu alkoi jo hyvissä ajoin iltapäivällä; täällä ei odotettu iltakuuteen. Jossain vaiheessa ennen iltaa huomasin, että maa oli saanut valkoisen peitteen! Joten vuosi vaihtunee täällä etelässäkin valoisissa merkeissä.

Taivaalla paistoi välillä puolikuu, vaikka pilvet kiisivät huimaa vauhtia pitkin taivaankantta. Kuvissani kuu näyttää aivan täydeltä, vaan se on kuvaajan osaamattomuutta; kalenterin mukaan vasta puolikuu on 1.1.12.
TOIVOTAN KAIKILLE OIKEIN HYVÄÄ JA MENESTYKSEKÄSTÄ UUTTA VUOTTA 2012!

2 kommenttia:

  1. Mielettömän hienoja nuo kuukuvat! Varsinkin tuosta tummemmasta tykkään todella paljon, upea tunnelma. Loistavaa ja inspiraatiorikasta vuotta sinulle!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistsi PiHi. Ja entistä inspiroivampaa vuotta sinullekin!

    VastaaPoista

Ilahdun kaikista kommenteista, kiitos!