Hae tästä blogista

keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Muutoksia ja lisäyksiä

Huomaathan, hyvä lukijani, että olen tehnyt muutoksia ja lisäyksiä tähän blogiini. Muutin sivuston ulkonäkoä selkeämmäksi (ainakin omasta mielestäni). Olen kuitenkin vielä niin aloittelija, että en oikein osaa tehdä tästä sivustosta kunnolla toimivaa. Joten toivonkin sinun apuasi. Kerro minulle, mitä muutettavaa, lisättävää tai poisotettavaa sivustollani on, kiitos!

Otin toistaiseksi pois tunnistelistan ja lisäsin sivun ylälaitaan hakupalkin. Lisäsin sivulle Järvenpään säätilanteen näytön, vaan en välttämättä usko sen sanomaan. Pitääpä seurailla sitä ja ottaa pois/muuttaa sitä, jos se kovin valehtelee.
Valitettavasti en löytänyt sopivaa linkkiä Hangon säähän. Toisaalta lisäsin linkin Liikenneviraston sivulla oleviin kelikameroihin . Sieltä jokaisen on helppo tarkistaa omin silmin säätila eri puolilla maata. Helposti siis saa selville mahdollisen lumitilanteenkin...:-)
Linkkilistasta on myös helppo pääsy SPEKin sivuille ja muutamaan muuhunkin kohteeseen. Lisäilen tarpeellisiksi havaitsemiani linkkejä ajoittain.

Ja nyt on enää vajaa viikko, kun ilmeisesti saan viimein vasemman jalan akkavarpaasta helmen piikkineen pois ja voin aloittaa opetella normaalia kävelemistä. Tai ainakin luulen noin tapahtuvan.

2 kommenttia:

 1. Hyvin olet mielestäni blogialustaa hyödyntänyt.

  Paras puoli Bloggerissa on juuri helppo editoitavuus, ilmiasua voi muuttaa konponentteja lisäämällä tai poistamalla kulloisenkin fiiliksen mukaan. Omakin näkemykseni blogini "oikeasta" ulkoasusta tai palasien asemoinnista tuntuu elävän ajanoloon.

  Ainoa seikka mihin puuttuisin on räikeähkö taustakuva. Niin hieno kuva kuin onkin, se tekee (varsinkin taustalle pinottuna) blogistasi levottoman oloisen, kun postauksesi kuitenkin sisältävät paljon kuvia.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentistasi! Olet oikeassa tuon taustakuvan suhteen...millainenhan tausta olisi sopivampi?
  Mukavaa vuodenvaihdetta!

  VastaaPoista

Ilahdun kaikista kommenteista, kiitos!