Hae tästä blogista

keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Koepurjehdus tehty, vihdoinkin!

Ihanaa: Vene on purjehdittu, päivä on ollut suloinen, Jp ja Saara ovat Hangossa ja onnistuin tekemään uuden videon.

Tänään siis kävimme purjehtimassa SeijMer veneellämme eka kerran tänä kesänä. Onneksi ei jäänyt ihan viime tippaan... Poikani oli tyttärineen mukana, kun kävimme Hangon Läntisellä ja vierailimme Gunnarinsaaressa. Siellä ovat nyt päässeet käymään kaikki Jp:n ja Katjan lapset vuorollaan. Menomatkalla vastatuulen testasimme tankin ja potkurin toimintaa ja hyvin toimivat! Saaren rantakallioon pääsimme melko kivuttomasti rantautumaan ja teimme pienen lenkin pitkin kallioita ja osin metsääkin. Takaisin Hangonkylän rantaan tulimme suurimman osan matkaa purjeilla pikkuhiljaa lillutellen.


Saarasta oli kiva olla veneessä ja kiipeillä isän auttamana siellä saaressakin. Nyt hän pelaa jalkapalloa tuolla pihanurmella ennen nukkumaanmenoa.

Päivä on todella ollut ihanan kuuma, vaikka sitä tuulta ei ihan tarpeeksi kunnon purjehdukseen ollutkaan. Taitaa olla minullakin hieman kuumotusta olkapäissä...toivottavasti muuttuu rusketukseksi. Ja pitänee tehdä punkkisyyni suihkun jälkeen.

Olen vihdoin saanut tehtyä videon valmiiksi ja ladattua sen juutuupiin. Siinä saa tutustua hieman Haminan ja Virojoen väliseen osaan valtatie seiskaa, jolla on ajoittain pahoja rekkaruuhkia. Oletko koskaan joutunut ajamaan siellä rekkojen seassa? Toivottavasti ruuhkat pian vähenevät, vaikka se silloin saattaakin tarkoittaa taas jonkinlaista lamaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista kommenteista, kiitos!