Hae tästä blogista

sunnuntai 30. tammikuuta 2022

Tammikuun viimeinen

 sunnuntai, ja huomenna on jo koko tammikuun viimeinen päivä. Aurinko on noussut tänään jo 8.45 ja laskenut 16.39, päivän pituus oli siis jo 7 tuntia 54 minuuttia. Paitsi, että eipä sitä aurinkoa näkynyt, ei pienintäkään kajoa. Valtteri-myrsky tippui räntänä ja lumena, joten vain harmaata on tässä muutamana päivänä nähty.

Valtteri sunnuntaiaamuna...

Kuluneella viikolla ei tainnutkaan olla kuin yksi kunnolla aurinkoinen päivä, tiistai. Lenkkeilimme silloin kolmistaan ja samalla haettiin öljysiemenkurpitsa Sjömansrosta. Eihän siinä mitään öljysiemeniä ollut, vaan enpä minä niitä olisi saanutkaan. Nyt on kuitenkin tehty kurpitsalasagnea ja syöty sitä kolmena päivänä. Huomenna ostan hillosokeria ja teen hilloa, jos ne kurpitsapalat vielä on kunnossa tuolla jääkaapissa.

Lappohjan uimaranta tammikuun auringossa...


Tässä on vaan puolikas sitä kurpitsaa...

Ekön salmessa ei jäätä ja aurinko vain kuulsi pilvien läpi...

Tiistaina soitti hematologi ja kertoi luuydinnäytteeni olleen puhdas ja veriarvojen kunnossa. Olen tuloksesta onnellinen, sillä tuo oli nyt jo toinen puhdas näyte peräkkäin, siis toivoa on. Ja viikolla sain myös tietää keuhkoleikkauksen olevan melko pian, jo 9.2.22. Huomenna ajelen Meilahteen alkupalaveriin, jossa tapaan keuhkotähystysoperaatioon osallistuvat lääkärit ja saan varmaankin ohjeita leikkaukseen valmistautumiseen.

Jännät ajat edessä, vaan onhan näissä jo oltu; ja aurinkohan paistaa risukasaankin, vai mitä...







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista kommenteista, kiitos!