Hae tästä blogista

sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Sumuinen sunnuntaija oli aika vaikeeta ajaa, kun tulimme päivällä Miehikkälästä.  Hain sieltä asti uuden pakastimen ja jääkaapin, jotka siis ovat käytettyjä, vaan paljon uudempia kuin entiset 30 v ikäiset. Sumua oli liki koko 175 kilometrin matkan ja näyttää jatkuvan vielä nyt illallakin. Onneksi minun ei tarvinnut ajaa, vaan saatoin kuvata pitkin matkaa. Alkumatkasta en monta kuvaa onnistunut ottamaan, kun näkyvyys oli niin huono.
Sitten E18 tiellä kuvasin videota siellä käynnissä olevasta moottoritietyömaasta. Ja kuvasin sillä uudella Canon D60 -kamerallani niin paljon, että ennen Koskenkylää 16 gigan kortti täyttyi. Onneksi se työmaakin päättyi "vanhan" moottoritien alussa, joten kait sain kaiken mielenkiintoisen talteen.Muutoin viikko hurahti taas ohi melkein huomaamatta. Tuuli oli kovaa liki koko viikon ja meri kuohui kaakkoistuulen paiskoessa aaltoja rantakivikkoon. Mielenkiintoisia kuvia olisi saanut se, joka olisi tarennut olla kameran kanssa rannalla. Minä yritin pysyä pysytyssä Canon kädessäni, mutta kuvat jäivät muutamaan epäonnistuneeseen räpsyyn.


Pihahommia oli yhtenä päivänä ihan pakko tehdä, kun ne lumet alkuviikosta sulivat kokonaan pois Hangosta. Pakkasyön jälkeinen tuulinen sää pudotti kerralla kaikki loput tammenlehdet maahan ja yritimme siivota ne pois autotallin edustalta. Peräkärrillinen niitä lopulta tuli vietäväksi kaatopaikalle. Oman pihan lehti/heinäkompostiin niitä ei kannata laittaa; turhan kauan kestää tammenlehtien maatuminen.

Viime sunnuntainen kellojen siirtely aiheutti nolon tilanteen Jpäässä nyt marraskuun alussa: Menimme saunaan, kun vuoromme on perjantaina klo 20-21. Vaan saman tien naapurin isäntä kolkutteli saunan oveen ja ihmetteli, miksi me aioimme saunoa hänen vuorollaan. Minä väittämään, että omalla vuorollahan tässä ollaan, kun kello on jo kahdeksan. Vaan enpä ollutkaan siirtänyt yhtään kelloa normaaliaikaan täällä Jpäässä, joten anteeksipyydellen sovimme tämän kerran vaihtavamme vuoroja. Näinkin voi näemmä käydä ja luultavasti ikääntyminen väistämättä lisää erilaisten unohdusten ja väärinymmärräysten vaaraa. Vaan aika aikansa kutakin; katsotaan mitä tuleva viikko, joka on jo 45. tänä vuonna, tuo tullessaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista kommenteista, kiitos!