Hae tästä blogista

maanantai 26. marraskuuta 2012

Marraskuun viimeinen blogi

tulee tässä. En oikein meina muistaakaan, mitä parina viime viikkona olen kokenut, kun en siis viime sunnuntaina "ennättänyt" kirjoittaa tänne.

Viimeksi Kamerakerhon kuukausikokouksessa oli kilpailuaiheena Sateinen, Desingvuosi sekä Nuuksio, jossa olimme viime keväänä porukalla kuvausretkellä. Minäkin teetin kuvia, joilla sitten olin kilpailussa mukana. Menestystä ei minulle juuri tullet; sen sijaan oli taas kerran opettavaista katsella toisten ottamia kuvia. Samalla saatoin miettiä, mikä on se, joka tekee kuvasta pidetyn. Kuvan pitää tietysti olla teknisesti kunnossa ja sommittelun tulee olla kohdallaan. Samalla kuvassa on oltava jokin "kikka", eli kuvaajan näkemyksen pitäisi olla omintakeinen. Mutta liikaa sitä omaa "minua" ei kuitenkaan saisi kuvassa olla... kertoo nimimerkki Kokemusta on.

Lenkkeiltyä on tullut harvakseltaan; alkuviikon sienimetsän reissusta jo kerroinkin edellisessä postauksessani. Voi, mikä sana tuo "postaus" onkaan. Tarkoittanee blogiin kirjoittamista ja sen lähetystä. Tarkistin sanan Urbaani sanakirjasta; merkitys on "nettisivulle lisätty juttu". Ja enkös noin juuri todennutkin :)

Torstaisella lenkillä ihmeteltiin kukkivia valkopeippi -kasveja


Samoin ihmettelya, ehkä ihailuakin, aiheutti vanha radioasemakyltti. Kuka muistaa pystyttäjän?


Kuvasin muutaman portin kokoelmaani, sillä olen kuvannut aitoja ja portteja purjehdusreissuilla useinkin.

 

Olimme menossa katsomaan hiidenkirnuja, kun ensin piti ihailla tyyntä merenpintaa KappelisatamassaJa tuon jälkeen ei sitten juuri mitään ihailtukaan, kun minuun iski migreeni ja lenkki oli keskeytettävä. Tai jatkuihan se, mutta suoraan kotiin. Sitten pilleri naamaan ja pari tuntia sängyssä. Onneksi selviän näin vanhoilla päivilläni edellisiä vuosikymmeniä vähemmällä noista migreenikohtauksista.

Kirjoitan tätä postausta Jpäässä ja kuvien valoisuuden olen säätänyt taas läppärillä. Joten anteeksi, jos ne ovat väärän värisiä...

Eilen olin Temppeliaukion kirkossa Helsingin Laulu -kuoron joulunodotuskonsertissa. Kauniisti soivat joululaulut ja kun mukaan lähti vielä kuoron uusi joulumusiikki-cd, niin musiikin kuuntelua voimme jatkaa kotonakin.
Täällä verkkokaupassa voit kuunnella edellisen joululevyn musiikkia ja ostaa levyn Sylvian joululaulu

Tällä viikolla vietetään Paloturvallisuusviikkoa. Tässä blogissa on tietoa mm. kuuman tuhkan ja  ulkoroihujen oikeaan käsittelyyn. Joka kodin palontorjuntatalkoot -sivulla on meitä kaikkia koskevaa tietoa oikeaan tulenkäsittelyyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista kommenteista, kiitos!