Hae tästä blogista

maanantai 23. tammikuuta 2012

Vaalit on vietetty

siis se ensimmäinen kierros on nyt käyty. Ja häviäjiä ja voittajia löytyi yllättäviltä tahoilta. Seuraava presidenttimmehän kait jo oli aiemminkin selvillä, vaan se kakkospaikan saanut oli ehkä monelle yllätys. No, nyt sitten vain valmistautumaan toisen kierroksen äänestykseen!

En ole juuri ulkona liikkunut. Vaivaisenluuleikkeuksen jälkeen olen tainnut tehdä pitemmän lenkin vain Tapaninpäivänä ja Uudenvuoden aattona. Niin ja silloin siellä Tukholmanristeilyllä. Ja joka kerta tuli jalka kipeäksi. Siis kolmeen kuukauteen en ole käynyt lenkillä, joten jo pää ja kroppa tuntuvat kaipaavan raitista ilmaa ja liikuntaa.
Vaan kun tuo nykyinen vähäinen talvi täällä Hangossa ei oikein suosi ulkona kävelemistä. Kyllä, onhan täällä nyt hieman lunta, mutta se jää siellä alla on liukasta. Kun muualla maassa satoi viime viikolla lunta, tuli meillä räntää ja joka paikka oli märässä sohjossa. Nyt sitten siihen tuli hieman lunta päälle ja pakkasta. Joten en oikein uskaltaisi lähteä urheilemaan tuonne liukkauteen. Olenkin lähinnä tyytynyt vain pistäytymään verannalla kuvaamassa pihaa. Hitaan talven tulon näkee noista panoraamoista
 Ne on kuvattu 20.1 (lumisade) ja 21.1.12. (aurinko paistoi). Kuvia pihastamme mm. eri vuodenaikoina löydät Picasa-kansiosta.
Päivän pituus täällä Hangossa on tänään maanantaina 7 h 17 min. Aurinko nousi 09.01 ja se laskee 16.19.
Päivä on kuukaudessa pidentynyt aamusta liki puoli tuntia ja illasta jo kolme varttia. Pimein aika on kaukana takana, eläköön valo!

Laitoin eilen sunnuntairuokaa (välillä on minunkin vuoroni). Isäntä keitteli inkivääriä hunajaliemessä ja minä käytin inkivääriä uunilohen mausteena. Lohen paistoin pussissa uunijuureksien kanssa samassa vuoassa, joten se jäi hieman kalpeaksi. Siitä huolimatta on hyvää. Kuvan muistin ottaa vasta syötyämme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista kommenteista, kiitos!