Hae tästä blogista

sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Alkutalven viikonloppuja

Useilla ihmisillä meillä Suomessa on erilaisia kanta-asiakas kortteja. Joitain niistä käytämme melkein päivittäin, jotkut on hankittu liki pakon edessä jotain yksittäistä hankintaa varten. Siljan kanta-asiakaskortin olen saanut jo vuosia sitten, kun osallistuin työni puolesta seminaareihin Tukholman risteilyillä. Nyttemmin siitä on ollut hyötyä muutaman kerran Tallinnan matkoillakin.

Niinpä vanhana kanta-asiakkkaana sain lahjakortin risteilylle Tallink-Silja -yhtiöltä.
Varasin viikonloppuristeilyn Tukholmaan ja korotin hyttiluokaa C:stä B:hen pisteillä. Kauheaa olisi ollut olla siellä autokannen alla, vaan ei kaikkein miellyttävintä ollut yökerhonkaan päällä. Sinne yhdeksänteen kerroksen hyttiin kului nimittäin yöllä musiikki. Tai lähinnä se oli jumputusta, joka ei houkutellut tanssilattialle ja häiritsi pahasti yöuniani. Vaan kaikki pojat nauttivat ristelystä, sen ohjelmista, ruokailuista ja Tukholman keskustassa käynnistä. Minä nautin tilaisuudesta keskittyä Jean M. Untinen-Auelin uusimpaan romaaniin Maalattujen luolien maa, sillä jalkani ei vieläkään sallinut kaupunkikävelyä. Se rasittui jo tarpeeksi ruokailureissuilla, koska matkaa hytistä Silja-Serenaden keulaan kertyi liki pari sataa metriä. Mukava reissu kuitenkin kaikin puolin; kyllä matkailu aina kotiolot voittaa.

Ja nytkin taas viikonloppuna olin reissussa: meillä oli sisarustapaaminen kaakkoisimmassa Suomessa. Näin Hangon vesisateen sijaan kaunista talvea ja vain pienen rekkajonon ennen Vaalimaan raja-asemaa E18 tiellä. Edellisella reissullani viime kesänä näimme rekkajonoa parinkymmenen kilometrin matkalla VT 7:llä

Kuvaushaasteen aihe oli tällä viikolla 076: Väärät kasvot kuvassa.

Haaste kuului:
"Liitä valokuvaan mukaan jonkun toisen kasvot, kokonaan tai osittain. Peitä oma hymysi tai omat silmäsi jonkun toisen vastaavilla. Kuvaa ystäväsi lehdessä olevien mainoskasvojen kanssa tai keksi jokin muu hauska tapa toteuttaa hieman erilainen kuva."
Minä toteutin haasteen yhdistämällä kahdet erilaiset kasvot yhdeksi.

2 kommenttia:

  1. Hauska kuva, ei voi muuta sanoa! :)

    VastaaPoista
  2. Kasvot on ihan väärät, vaikka onkin oikeat. Kiva, kun kävit katsomassa.

    VastaaPoista

Ilahdun kaikista kommenteista, kiitos!