Hae tästä blogista

keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Keskellä arkea

On keskiviikkoilta; keskellä arkea. Vaikka jotkut ovatkin nimittäneet keskiviikkoa pikku lauantaiksi. Ilmankos mekin käytiin taas saunassa. Ja sinällään ihanaa: Kylvin kolmatta kertaa samalla vihdalla. Kyllä jo olisi ollut ihan oikea aika tehdä talvivastojakin, kun ne kestää noin hyvin. Vaan vielä on tekemättä; siis varastoon ne vihdat. Ehkä ensi viikolla, jahka tulen ensin Kaakkois-Suomen reissulta.

Oletko tanssinut tänä kesänä? Minä en ole tanssinut tänä enkä muutamana menneenäkään kesänä. Vaan kyllä joskus aiemmin ja kirjoittanut tanssimuistojani eräälle netin keskustelupalstallekin. Nyt voit sinäkin lukea tanssimuistojani vuosilta 2001-2003 ja 2003-2006.

Käytiin tänään polkupyöräilemässä! Meillä on taittuvarunkoiset fillarit, jotka on olleet mukana veneessä muutamana kesänä. Ja hyvin niillä voi pyöräillä näköjään täällä kotisatamassakin. Kävimme niillä iltatorilla; ostimme porkkanoita ja mansikoita. Vaan kyllä oli molemmat vielä kalliita! Toivottavasti löydämme edullisen itsepoimintapaikan, jotta saadaan mansikoita säilöttävaksikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista kommenteista, kiitos!