Hae tästä blogista

sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Taas arki edessä

Huomenna on taas arki, maanantai. Tänään sunnuntaina on satanut koko päivän, joten olen voinut hyvällä omallatunnolla istuskella sisällä ja katsoa TV:tä. Dinolandia oli omalla tavallaan mielenkiintoinen seikkailu ja viime maanantailta katsomatta jäänyt Itämeri-sarjan 3. osa erittäin mielenkiintoinen. Odotan tulevia jaksoja, jotka näyttävät niitä Itämeren rannikon osia, joilla olemme purjehtineet menneinä kesinä. Esimerkiksi viime kesänä seilasimme Itämeren itärannikkoa aina Kuurinlahdelle asti. Matkakertomus on vielä hiukan vaiheessa minun osaltani. Ilmoittelen kun se on luettavissa. Osa kuvia on jo "maailmankartalla".

Olen myös viettänyt suuren osan sateisesta päivästä lukemalla. Sain juuri loppuun Maila Talvion romaanin Silmä yössä. Aiemmin tällä viikolla olin jo lukenut Talvion kertomuksen Pimeänpirtin hävitys. Seuraavaksi luen osia romaaneista Valkea huvila, Itämeren tytär ja Linnoituksen iloiset rouvat. Suosittelen!

Toissa yön sade piiskasi sireenipensaita niin kovasti, että vielä edellisenä päivänä hohtavan valkeana kukkinut pensas alkaa jo olla aika raaskun näköinen.

Nopeasti edennyt kesä on jo siinä vaiheessa, että kirsikka- ja omenapuissa alkaa olla raakileita. Pieniä tosin, mutta niistä näkee, että satoa on tulossa.
Tänä kesänähän olemme kotosalla, joten saamme omin käsin poimia talteen puutarhamme hedelmiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista kommenteista, kiitos!