Hae tästä blogista

tiistai 27. syyskuuta 2022

koronan kourissa

 kärsitään ja ohessa opin jotain uuttaakin.


Ja niin minä sitten toin koronatartunnan kotiin edellisviikonlopun mukavan reissun tuliaisina. Eikä siinä mitään, että tartutin tietenkin mieheni, vaan kun hän kerkesi tartuttaa iäkkään lenkkikaverimme ennen kuin minä tiesin omasta tartunnastani. Onneksi meistä kellään ei ole, ainakaan toistaiseksi, ollut kovin vakavia oireita, vain nuhaa ja kohtuullista yskää ja minulla alkuun kurkku kipeä. Toivotaan, että tauti ei meillä kellään tästä pahene. 


Vaan se uuden oppiminen: Kun emme voineet lähteä eilen kauppaostoksille, niin päätin rohkeasti kokeilla ensi kertaa ruuan ostamista verkkokaupasta. Pääsin suht' helposti kirjautuneena S-Marketin sivuille ja eteeni lävähti joitain tuotteita, joita en nyt ajatellut tilaavani. Vieritin sivua alaspäin ja vastaan tuli porkkana. Aha noita tarvitaan, ja vierellä oli heti lanttua ja punajuuri, seuraavana Koulunäkki ja raejuusto. Vasta sitten tajusin, että ohjelma tarjoaa minulle automaattisesti niitä tuotteita, joita sieltä yleensä olemme ostaneet.  Olipa fiksua ja hyvä oivallus, nyt olikin helppo ruksia haluamiani tuotteita ostoskoriin. Onnistuin lisäksi löytämään minttusuklaalevyjä ja Mynthon-pastilleja. Ja niin sain ostokset tehtyä ja tänään kävin päivällä hakemassa koodin takaa siististi pahvilaatikkoon pakatut ostokset mukaani. Vasta kotona ihmettelin pientä ostosmäärää, olisinhan samalla vaivalla voinut ostaa koko viikoksi ruokatarvikkeita, kun se oli noin helppoa. No, perjantaiaamuna menen terveyskeskukseen piikille, jonka tältä päivältä jouduin sinne siirtämään ja voin sitten samalla reissulla tehdä viikonlopun ostokset. Minulla on tänään tiistaina koronaoireitten alkamisesta jo 7. päivä, joten enköhän perjantaina jo uskalla kaupoille; maski päälläni tietenkin, kuten muulloinkin.


Poikani ilmoitti saaneensa koronan, se on hänellä jo 2. tartunta. Hänellä lienee hieman rankempi tämä tauti kuin meillä vanhoilla, sillä meillä ei juuri ole ollut kuumetta ja hänellä ilmeisesti on.Onko nyt siis niin, että me vanhat 4 kertaan rokotetut pääsemmekin nykyviruksesta helpommalla kuin nuo nuoremmat...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista kommenteista, kiitos!