Hae tästä blogista

sunnuntai 6. maaliskuuta 2022

keväisiä ilmoja

 on pidellyt ja aurinko helli taas tänäänkin.

Tuota lunta ja liukasta jäätä on kyllä vielä liian kanssa, jotta voisi oikeasta keväästä puhua.


Maaliskuuta nyt eletään ja ensi kuun jälkeenhän onkin jo toukokuu, on mitä odottaa 😊 . Keuhkoleikkauksestani tuli jo 2 viikkoa ja haavat ovat parantuneet hyvin; muutama sulamaton langanpää tuntuu vielä olevan jäljellä.

Pääsin mukaan ohjattuun vesijumppaan Tammisaaren terveyskekskuksen fysioterapia-altaaseen. Meitä oli kait 7 naista ja kaikki tuntuivat olevan tyytyväisiä ja kiittelivät ohjaajaa. Minäkin olin tietty tyytyväinen, kun olin päässyt mukaan, vaan olin kyllä myös tooosi väsynyt sen jumpan jälkeen. Ihan kaikkia liikkeitä en jaksanutkaan tehdä niin kauaa kuin olisi ohjaajan mukaan pitänyt. Vaan olipahan antanut luvan tehdä liikkeet omaan tahtiin ja oman jaksamisen mukaan. Ensi torstaina menen jatkamaan.

Aurinkoisella ilmalla on oikein mukavaa lenkkeillä, vaan minä kyllä olen muutaman kerran hieman laistanut, siis ajoin autolla rantaan kuvaamaan. En tietenkään asioikseni autoillut, vaan kun oltiin käyty kauppareissulla, niin samalla kurvasin rantaan kuvaamaan.Keskiviikkoillan nahkatyökurssilla  opettelin käyttämään revolverirei'ittäjää, siis pikkuista "konetta", jolla voi tehdä nahkaan eri kokoisia reikiä, ei ole siis tavallinen nahkapaska. Ihan hyvin sain reikiä syntymään, vaan vielä pitäisi opetella tekemään ne tasavälein ja suoraan riviin.

Viikolla kävin myös parturissa ja ajeltiin Salossa sovittamassaisännälle uudet silmälasit.. Ensi viikoksi on taas kait tiedossa mukavia ilmoja, päivisin aurinkoa ja pikkusen +-asteita, öisin pikkupakkasta, jatketaan ulkoilua ja kuvaamista...

Tänään kuvasin Nokialaisella videon Ekön salmesta. En meinannut saada sitä siirrettyä käsittelyä varten puhelimesta pöytäkoneelle, koska en löytänyt sitä puhelimen muistista. Tai löysinhän sen lopulta, vaan olipa aika homma sen jäljittämisessä.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista kommenteista, kiitos!