Hae tästä blogista

sunnuntai 13. maaliskuuta 2022

Edelleenkin aurinkoista

on ollut, ja siksi kait olemmekin käyneet jo kolme kertaa lenkillä tällä viikolla. Tiistaina kirkolta haettiin uusia liukuesteitä, kun kunta taas jakoi niitä meille iäkkäämmille. Ja tarpeeseen ne todella ovatkin, kun vieläkään ei ovelta pääse autolle ilman nastoja. Nuo isot tiethän jo osittain nyt ovat sulina, vaan varjon puolella kyllä vielä tarvitsee liukuesteitä. 

En tiedä, onko liukastumisonnettomuuksia ollut vähemmän sen jälkeen, kun kunnat ovat alkaneet jakaa vanhuksille näitä, vaan hyvät ne kyllä on käyttää. 


Muutoin viikko on mennyt taas uskomattoman nopeaan ohi. Vastahan oli maanantai ja osallistuin  zoomin välityksellä erääseen neuvotteluun. Olin tilannut Gigantista kuulokkeet, joissa on mikrofoni; nettikamera on vielä postiautomaatissa. En kuitenkaan ole saanut kuulokepuolta toimimaan, vaikka mikki toimiikin. No, tulin hyvin toimeen näytön audio-äänellä, ja huomenna haen sen nettikamerankin, jonka toivottavasti saan asennettua tähän koneeseeni. Nettikameran käytössä lienee vain se hankaluus, että pitäisi ainakin kammata hiukset ennen kokousta ja ehkä siivota vähän taustaa, jotta kehtaisin esiintyä siinä kameran edessä. Vai lieneekö sillä nyt kovin suurta merkitystä, siis sillä miltä täällä kameran edessä näyttäisi...

Aurinkoa on riittänyt...

Olen koko talven haikaillut pääseväni kuvaamaan auringon nousua ja sen laskua. Hankaluutena on ollut aamu-unisuuteni, en yksinkertaisesti ole päässyt liikkeelle tarpeeksi aikaisin. Viime vuonna taisin kerran joutua aamusella syömättä verikokeisiin, joten silloin olin onnistunut kuvaamaan auringon sen ollessa vielä melko matalalla. Iltaisin olen muutaman kerran ollut autolla liikkeellä auringonlaskun aikoihin, vaan silloin ei ole ollut oikeastaan mitään kuvattavaa. Tänään nyt huomasin ennen seitsemää, että taivaalla näkyi värejä. Otin kameran ja astuin verannalle; tulokseksi sain kalpean aavistuksen siitä, miltä rannassa olisi ehkä näyttänyt. No, kaikkeahan en voi saada, ainakaan kun en edes kunnolla yritä...


sunnuntai-illan ruskotusta läntisellä taivaalla...

Ensi viikolla on taas tiedossa kuukausittainen pistos terveyskeskuksessa, vesijumppaa ja toivottavasti mukavia ilmoja, jotta tulisi lenkkeiltyä.

Ja viime sunnuntain juttukin on julkaistu ja luettavissa,vaikka sitä ei juuri kukaan ole huomannutkaan...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista kommenteista, kiitos!