Hae tästä blogista

sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Ollaan jo maaliskuussa

Siis nopeasti tämäkin talvi on mennyt, kun nyt ollaan jo maaliskuussa. Tai talvihan ei varmaan vielä ole mennyt ohi, vaikka keväisiä päiviä tässä kuussa on jo vietettykin. Tänään sunnuntaina aurinko on noussut kello 7.10 ja se laski kello 17.55. Päivän pituus oli jo 10 tuntia 44 minuuttia. Muutaman viikon päästä, 20.3. on sitten jo kevätpäiväntasaus ja pääsiäinenkin on kuukauden kuluttua. Aika ihanaa, uusi kevät ja kesä edessämme!

Tällä viikolla Inspis Foton valokuvaushaasteena on  083: Minun ja hänen. 
Upea auringonpaiste on ikäänkuin herättänyt meidätkin talvihorroksesta ja lenkillä on tullut käytyä pari kertaa. Viime sunnuntain lenkkillä sain aurinkoisia kuvia talvisesta Hangosta, jossa etelän puolen meri ei ole jäässä. Näimme myös joulupukin talvilomalla Hangossa! Meiltä on matkaa Itäsatamaan noin 2 kilometriä ja sen matkan pystyin kulkemaan melko kivuttomasti. Vaan takaisin tulo olikin sitten jo yhtä ...kipua; siis vasen jalkani kipeytyy edelleen tosi paljon kävelystä. Samoin kävi, kun perjantaina kävelimme keskustaan postia viemään: kotiin tulo ei matkana ollut ollenkaan kivaa.  
Tänään kävimme telakalla venettä katsastamassa; osin autolla, osin kävellen. Minulla oli kamera matkassa ja mielenkiintoisia kuvauskohteita oli monia. Vaan kävi taas vanhanaikaisesti: Kamerassa ei ollut korttia! No, maisemat pysyvät paikallaan, vaikka näkymät vaihtuvatkin. Ensi kerralla sitten olen huolellisempi...

Onneksi takaovelta saa kuvattua ilman vaivaa ulkoilemisesta... Helmikuun viimeisenä päivänä oli upea auringonlasku ja silloin kamerassa oli muistikortti paikoillaan!

29.2.2012 kello 17.52.


Meri auki Hangossa 26.2.2010

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista kommenteista, kiitos!