Hae tästä blogista

sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Ennen takatalvea

Kävin eilen Matiaksen kanssa taas balettitunnilla. Nyt oli viimeinen kerta kolmesta sitä ilmaista tutustumista baletin maailmaan. Pienet pojat näyttivät tällaisen vanhan mummon silmissä "vain riehuvan" salissa, mutta kyseessä oli kuitenkin kehon hallinnan opettelu ja liian energian purkaminen mielekkäällä tavalla. Ja kyllä poika sitten myöhemmin olikin aika kuitti. Samalla sain kuvan Inspis Blogin valokuvaushaasteeseen 085: Väsynyt


Alkuviikko oli oikein kaunis ja aurinkoinen ja silloin kävin taas kuvailemassa Hangon rannoilla. Kappelisatamassa oli vielä jäätä, jonka kestävyyttä en tietenkään enää uskaltautunut kokeilemaan.


 


Viikko on muutenkin mennyt ihan mukavasti. Kun emme keskiviikkona päässeetkään lähtemään Paraisille näyttelyyn, niin yritin sen sijaan käydä metsässä pienen lenkin. Mutta kieli keskellä suuta ja muutoinkin pienin askelin siellä oli edettävä, niin jäisiä polut metsässä olivat. Asfalttitiethän täällä jo ovat sulia, kuivia ja hiekkaisia, mutta avoimilla paikoin lumi on pehmennyt sohjoksi ja yöpakkasissa jäätynyt liukkaaksi.

Katsoin tuossa juuri MTV3:n säätiedotuksen ja veikkailivat huomiseksi lumisadetta. Onneksi kerkesimme tänään käydä pyörälenkillä.         Kyllä! ...saimme itsestämme niin paljon irti, että kävimme pyöräilemässä. Ei se lenkki pitkä ollut, yhteensä nelisen kilometriä, vaan saavutuksena omaa luokkaansa. Siis kun tuo jalkani on estänyt minua kävelemästä reippaasti, niin nyt se pyöräiily tuntui oikein hyvältä. Jalka ei juuri erityisemmin rasittunut.
Minä en ole tuossa kuvassa pyörineni, vaan siinä on Helkaman tyttö tuolta satamasta. Hangossahan on Helkaman polkupyörätehdas, jossa valmistetaan mm. Jopoja.

Meillä ei kummallakaan ole oman kaupungin merkkifillaria, vaan molemmat ajamme vanhoilla kierrätetyillä pyörillä, jotka mies on laittanut kuntoon. Veneessä meillä on yleensä mukana taittuvarunkoiset pyörät, joilla polkien on mukava tutustua vierasvene -satamapaikkakuntiin vähän laajemminkin kuin vain jalkaisin.

3 kommenttia:

 1. "Minä en ole tuossa kuvassa pyörineni, ...
  Hyvä kun selvensit tuon kohdan, ettei lukijalle jäänyt väärä käsitys :) Terv.Timo

  VastaaPoista
 2. ... vaan jos oikein kovasti ja paljon pyöräilisin, niin saisinkohan tuollaisen hoikan muodon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...asiaa voi edistää myös kuvan käsittelyllä? t. Riitta

   Poista

Ilahdun kaikista kommenteista, kiitos!