Hae tästä blogista

torstai 12. toukokuuta 2022

toukokuu jo liki puolessa

 kun en näemmä kahteen viikkoon ole muistanut tai ennättänyt kirjoittaa. Minne lie tämä eläkeläisen aika menee, kun mitään ei kerkeä tehdä valmiiksi asti eikä aina edes aloittaa.

Kevät kuitenkin tulee ihan ajallaan, kuten tähän aikaan vuodesta pitääkin. Kukkasia on jo monenlaisia ilonamme ja niitähän ole kuvaillutkin...




viime syksynä saamamme orgidea on hoidostani huolimatta innostunut kukkimaan...
 
Rokotusohjelmani on edistynyt, sillä sain jo MPR-rokotuksen. Sehän on lapsille annettava ns. kolmois- eli yhdistelmärokote, joka antaa suojan tuhkarokkoa, sikotautia ja vihurirokkoa vastaan. Kaikki nuo lienen vuosikymmenet sitten sairastanut, vaan kantasolusiirron jälkeen minulla ei enää ollut luonnollista suojaa. Vastustuskykyni on nyt jo sen verran hyvä, että kestän elävää virusta sisältävän rokotuksen. Ehkä joskus myöhemmin saan vielä tehosterokotuksenkin, joka lapsille annetaan noin 6 vuoden iässä.

Vesijumpat ovat jatkuneet ja tänään oli kevään viimeinen allasvoimistelu. toivottavasti pääsen syksyllä jatkamaan. Tammisaaren fysioterapiaosaston edessä kukkii upeasti kaksi koristekirsikkapuuta, joista sain taltioitua muutaman kukan kuvan.


Äitienpäiväkin oli ja meni. Käytiin naapurissa iltaa istumassa ja siellä kuvasin onnittelukortiksi perinteisiä valkovuokkoja ja samalla hehkuvan punaisen kiinanruusun kukan.



Äitienpäivänä kävin kirkolla järjestetyssä konsertissa. Kylällämme asuu musikaalinen perhe, jonka äiti ja poika nyt esittivät keväisiä lauluja iloksemme. Säestäjänä oli uusi kanttori ja kirkkoherra. Lauloimme myös yhdessä. Kannatti käydä kuuntelemassa, kun vielä saimme hyvät kakkukahvitkin.







Lenkkeiltykin ollaan muutaman kerran ja tehtiin jopa perinteinen vierailu Prediumin rantakuppilaan hyvässä seurassa. Sillä matkalla sain taas vangittua muutaman joutsenenkin...





Huomenna ajelen Porvooseen tapaamaan ystäviä ja ehkäpä ennätän käväistä myös Ostosten yössä...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista kommenteista, kiitos!