Hae tästä blogista

sunnuntai 20. helmikuuta 2022

kultaa ja kunniaa

näytti tulleen tänä aamuna Olympiakisoista Suomeenkin, tai ainakin suomalaisille urheilijoille, hyvä suoritus, onnittelen. 

Olin siis viime viikonlopun Meilahdessa keuhko-osastolla dreeni rinnassa. Torstaina minulta oli leikattu tähystyksessä oikeasta keuhkosta kaksi jaoketta pois, ja samalla poistettu niissä olleet kasvaimet. Vaikka leikkaus ei kuulemma ollutkaan ihan normaali, oli se onnistunut hyvin ja pääsin 5 vuorokauden kuluttua hyvävoimaisena kotiin takaisin. Nyt ovat haavat parantuneet käsittääkseni oikein hyvin, vaikka en vielä pystykään kunnolla nukkumaan oikealla kyljelläni.

Huoneeni ikkunat siellä Tornisairaalan 11B kerroksessa eivät oikein suosineet maisemien tallentamista kameralla, joten kuvaaminen jäi melko vähiin. Muutamia kuvia kumminkin sain julkaistavaksi.


Perjantaina oli ollut kaunis ilma...


Leikkauksen jälkeen huolehdittiin jalkojeni verenkierrosta...


Lauantaina oli pikkusen kirkasta pilvien takana...


Heijastus Silta-sairaalan seinässä...

Nyt kotona en vielä ole saanut saunoa, vaan lenkillä olen jo käväissyt. Itse asiassa käveltiin sama lenkki kuin useinmiten aiemminkin, Virtaniemeen ja takaisin 2,6 km. Jaksoin sen ihan kohtuullisesti kävellä, hiljalleen ja tooosi varovasti nastat kengissä, kun kaikki tiet ovat umpi jäässä.

sunnuntai-illan auringonlaskun värit itäisellä taivaalla...

pilvienkin takaa aurinko heijastuu korkealla olevan veden pinnasta...


merivesi on viime päivinä ollut noin puoli metriä normaalia korkeammalla...

Leikkauksen jälkeen joudun käyttämään "napapiikkejä" huhtikuun alkuun saakka, jolloin on leikanneen kirurgin lopputarkastus, siis lääkäri tarkastaa minut 😇. Pistosten oston jälkeen lääkkeiden vuosiomavastuuta on vielä puolet jäljellä.
Enköhän tässä nyt jo pääse taas normaaliin arkeen, kaikkine mietteineni, jahka saan ensin saunottua tulevalla viikolla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista kommenteista, kiitos!