Hae tästä blogista

sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

15.3.2015 Aurinkoinen sunnuntai

ja maaliskuu puolessa. Se, joka nyt tuntuu keväältä, lienee tilapäinen luonnon hairahdus. Eihän oikea kevät voi olla 1 1/2 kuukautta etuajassa; ei ilmasto toivottavasti vielä ole niin paljoa lämmennyt. Tosin sinivuokkoja on bongattu kukassa, ja joku kertoi jo nähneensä kiurunkin, mutta ei ei, en vaihda vielä kesärenkaita...

Ikivihreää...?
Alkuviikon olin Jpäässä ja ihme tapahtui: sain pyyhittyä 6 norsuhyllyltä pölyt pois. Tuota voi todella pitää harvinaisena tapahtumana, viimeksi homman oli hoitanut siskoni edellistalvena. Jahka taas ensi viikon jälkeen vietän enemmän aikaa Jäkessä, niin homma toivottavasti jatkuu; niitä hyllyjä on norsuineen vielä putsaamatta ainakin 10!

Oikealla ja alhaalla on putsaamattomia norsuhyllyjä...

Keskellä viikkoa meni keveästi, osallistuin Teekoulutukseen Forsmanin Teetalossa. Parituntisen rupeaman aikana meidät 9 osallistujaa perehdytettiin teen eri laatuihin ihan käytännössä sillä saimme maistella montaa eri teelajia. Lopuksi teimme ostoksia kaupassa, jossa on teesekoitusten lisäksi kaikkea teejuoman valmistukseen ja tarjoiluun tarvittavaa välineistöä. Suosittelen ostoksilla käyntiä Forsman tea-myymälässä Suokalliontie 7Vantaalla.

Teekukkia

Tervetuliaismaljamme, tietenkin teetä...

Japanilaisen teen valmistukseen...Loppuviikko on myös ollut aika harvinainen, olen ollut virkeä ja saanut aikaan kohtalaisen paljon. Viikonloppuna on lenkkeilty, perjantaina kävin Hangon keskustassa ja lauantaina siivosin viimeaikoja perusteellisemmin täällä kotona. Tänään sain autoni pestyä ja imuroitua sisältä; homma hoitui miehen avustuksella aurinkoisessa säässä ihan helposti.

Upean aurinkoinen meri Hangossa...Hankoahan tämä on Lappohjakin...

Siis oikein mukava viikko kaiken kaikkiaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista kommenteista, kiitos!