Hae tästä blogista

sunnuntai 8. helmikuuta 2015

8.2.2015 Laina myrskyää,

vaan ei ole ainakaan vielä tehnyt tuhojaan täällä Suomen Etelän pohjoisosassa, Lappohjassa. Pakkasta on ollut tänään muutaman aste, aurinko on osan päivää paistanut kirkkaana kovaa kiitävien pilvien raoista.
Minä en ulkona käväissytkään; sen sijaan mies oli lenkkikavereitten kanssa kirkkoa kiertämässä. Jo ulko-oven raosta haistellessni huomasin tuulen lisäävän pakkasen purevuutta sellaisiin tuntoihin, että en sinne itseäni alttiiksi paleltumiselle halunnut pistää. Sormianihan palelee jo tässä konetta näpytellessä. Säätiedotus ennusti tuossa juuri ilman lämpenevän, ja ensi viikolla tuntuisi jo muka keväiseltä.

Puolen viikon maissa tuli taas talvi: lunta sateli reilusti, varmaan kymmenkunta senttiä.


Kun lämpötila nousi nollaan, niin jo räystäät tippuivat.


 Suojaa oli siis torstaina, ja kun lenkkeilimme rannassa asti, lämmitti aurinko aika mukavasti. Sillä reissulla minulla oli kamera mukanani, ja sain vangittua mm. joutsenpariskunnan biteiksi.Meillä on innostuttu syömään porkkanaraastetta, johon on sekoitettu hieman öljyä ja muutamia rusinoita. Porkkanat olen raastanut "vanhanaikaisella" myllyllä. Minusta homma on sillä hieman helpompaa kuin tavallisella raastimella.


Ensi viikolla käymme ilmeisesti Vene-Båt 15 näyttelyssä Messukeskuksessa. Siitä sitten viikon päästä lähemmin.

Vielä muutama kuva torstailtaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista kommenteista, kiitos!