Hae tästä blogista

sunnuntai 4. tammikuuta 2015

4.1.15. Hyvää koko tätä loppuvuotta...

Niin se meni vuodenvaihde ihan kotosalla. En nähnyt yhtään rakettia, vaan kuulin kyllä paukutusta, vaan ei se juuri häirinnyt.

Saunottiin aattoiltana, kuten jouluaattonakin, muta en vieläkään muistanut laittaa syksyistä saunavihtaa likoamaan, jotta voisin kunnolla kylpeä. Kohta siitä on kaikki lehdet irronneet, joten sitä rankaa ei kyllä kannata hautoa käyttöön.
Lienee parempi käydä tuolla metsässä ja tehdä vihta katajasta. Niin, olen monasti vihtonut katajasta hautomallani oksakimpulla. Se tekee ihanasti ihoon pieniä reikiä ja veri alkaa kiertää, ei valua... Onkelmana on vaan se, että ei ole omaa metsää, josta ne katajanoksat voisi taitella...

Ennen vuodenvaihdetta käväisin Hesassa ja samalla Postitalon kirjastossa näyttelyssä. Mieleenjäävä näyttely "5000", on omistettu kaikille liki 5000 naiselle, jotka Suomessa vuosittain sairastuvat rintasyöpään. Lisää kuvia Kuvat.fi-kansiossani.
Jouluna oli siis lunta ja luonto kauneimmillaan, kuten edellisen kirjoitukseni kuvista voi nähdä. Sitten vuodenvaihteessa tuli suoja ja vesisade ja eilen ei enää ollut lumesta tietoakaan, paitsi jossain kasoissa.

Ei sitä lunta paljoa ole...
Tänä amuna oli sitten kiva herätä, kun kiinni olevien sälekaihtimien läpikin huomasi, että taas on
ulkona valkoista. Lunta oli yön aikana tullut ihan kiva kerros, ja taas on tunnelma kohdallaan.

Pitkästä aikaa lähdimme lenkille, tosin vasta iltapäivän puolella. Tuuli kävi pohjan puolelta, vaikka muutoin ei kylmä ollutkaan, kun lämpötila oli -0.

Kamera oli kirkon lenkillä mukanani ja siinä 50 millin linssi. Kivan kevyt Canonini on kantaa tuon objektiivin kanssa, vaan totuttelemista on kuvaamisen kanssa: sillä ei saanut zoomattua, vaikka kuinka yritin...Sain otettua muutamia kuvia täältä Lappohjasta:
Komea portti


Lappohjan kirkon kellotorni
Tosi suuri kuusi...


Toivotan sinulle, lukijani, oikein hyvää ja menestyksekästä koko tätä loppuvuotta 2015!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista kommenteista, kiitos!