Hae tästä blogista

sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Aurinkoinen viikonloppu

sai ansaitsemansa lopetuksen, kun vietin tämän sunnuntaipäivän Messukeskuksessa Kamera-Kuva -messuilla. Kuuntelin muutaman mielenkiintoisen esitelmän ja käväisin muissakin halleissa. Samalla lipullahan pääsi mm. erä-, kalastus-, horse- ja go- messuille. Ostin yhden valokuvauskirjan, söin proteiinirahkan ja ostin kassilisen kalasäilykkeitä. Oli mukavaa...

Eilisessä auringonpaisteessa ajelin Sipooseen, jossa on vuoden verran ollut  Sisustus Ometta-puoti. Voi, miten mielenkiintoinen kauppa vanhassa navetassa, viehättävässä pihapiirissä!Toistaiseksi sivutoimena hoidetussa puodissa on myynnissä niin vanhaa kuin uutta sisustus- ja käyttötavaraa. Kuvat kertokoot tarkemmin:

Näkymä Ometan ovelta

Entinen sauna uudessa käytössä


Vanhat tavarat ovat muodissa...


Ometan pihapiirissä on vuokrattavana sauna ja palju 
 Television sisustusohjelmat ovat kuulema lisänneet ihmisten kiinnostusta sisustamiseen. Siitä tämäkin Ometta kesäisine kahviloineen hyötyy ja hyödyttää... Löytyy Sipoosta Hidsbyntieltä tervemenoa!

4 kommenttia:

 1. Ihana navetta/ometta! Pajonkohan lie karjaa entisinä, hyvinäaikoina ollut.
  0miinus

  VastaaPoista
 2. Ei kovin paljon. Tämä ei ole ikinä ollut iso tila, viljelty perunaa mikä myytiin torilla. Tiedän koska olen siellä asunut ja pelastin tuota paikkaa kun muut halusivat purkaa kaiken pois uuden talon edeltä.

  VastaaPoista
 3. Lähistöllä on kait aiemmin ollut lihakarjatila, Ometan nykyinen emäntä tietänee jotain tilan historiasta...

  VastaaPoista
 4. Tiedossamme on että kyseessä on tosiaan perunatila. Talon isäntä viljeli perunaa ja myi sitä torilla. Eläimistä ei ole tietoa. Ometasta löytyi kyllä yksi karsina jossa oli hirsiseinät ja niiden päällä vielä tiilet, joten siinä olisi voinut kuvitella olevan eläin/ eläimiä. Löytyi myös lattiasta kouru josta lanta/heinä on ulos lakaistu.

  Ometan emäntä

  VastaaPoista

Ilahdun kaikista kommenteista, kiitos!