Hae tästä blogista

sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Kesäkuun 2012 viimeinen viikko

oli ja meni. Nyt on jo heinäkuun ekan päivän ilta. Melkein ei jaksaisi uskoa, kuinka nopeasti aika kuluu ja syksy lähestyy. No, taidan olla hieman...Vielähän tässä kuitenkin on kesää jäljellä. Mehän olemme vasta lähdössä purjehtimaan ensi viikolla. Jos ensin tästä kurkukivusta edes jotenkin selviäisin.
Kävin viikolla korvalääkärillä tutkituttamassa kurkkuani. Kaiken sekaannuksen jälkeen tohtori totesi minulla olevan ärhäkän nielutulehduksen Siihen hän määräsi antibioottikuurin ja Bisolvonia höyryhengitykseen äänihuulten turvotusta helpottamaan. Kaikista ropeista huolimatta kurkkuuni koskee edelleen, varsinkin iltaisin ja öisin. Kärsin, kärsin... .

Muutoin viikko on mennyt ilmoja pidellessä; siis on ollut aika kylmää, tuulista ja väliin sateista. Maanantaina kuvasin katolta valuvaa vettä; ihan onnistuneesti.

Valuva vesi näkyy, kun klikkaat kuvan suuremmaksi.
Viikko on siis mennyt kotosalla; ei muistettu keskiviikkona käydä edes iltatorilla... Olen yrittänyt saada vanhalle läppärille navigointiohjelman toimimaan. Tein digitaaliselle merikartalle tuohon Hangonkylän lähivesille reitin. Perjantaina sitten kävimme kokeilemassa laitteitten yhteensopivuutta. Ja eihän se mennyt niin kuin elokuvissa, vaan korjattavaa näyttää riittävän. Julkaisin siitä matkasta jutun Loki.fi -palvelussa, jossa olemme koekäyttäjinä tämän kesän.

Yritämme ensi viikolla suunnata veneen keulan kohti Eestinmaata, ensin ilmeisesti Lehtmaan. Siitä sitten matkaamme etelään, tarkoituksena päästä Gdanskin kautta länteen päin Puolan ja Saksan rannikoille. Kotiintulo -reitti on vielä avoinna, ehkä Ruotsin kautta tuttuja vesiä. Yritän kirjoittaa ainakin Loki-palveluun matkan kuulumisia, ehkä pidän blogiakin. Jutut riippuvat paljonlti nettiyhteyksistä. Vaikka datasiirto on tästä päivästä lähtien Eu:ssa halventunutkin, ei kait kannata puhelimen kautta päivittää nettisivuja. Toivottavasti matkalla vierasvenesatamista löytyy wlan-yhteyksiä.

Pihan pionit ovat nyt komeimmillaan. Ne kukkivat tänä kesänä liki viikon myöhemmin kuin vime vuonna. Poimin niityltäni päivänkakkaroita, taitoin pari pionin oksaa ja tein kesätervehdys -kortteja. Siis laitoin kukat maljakkoon ja kuvasin ne. Ja sitten niistä kuvistä "taiteilin" niitä s-postin liitteitä.
Tuoksuvan pionin ja valkoisten päivänkakkaroiden kera toivottelen sinulle, lukijani, oikein miellyttävän lämmintä kesää. Paistakoon päivä ja satakoon virkistävää vettä sopivasti vuorotellen!


Lisää kesäterveiskukkakimpputaiteiluja Picasa-kansiossani

2 kommenttia:

  1. Turvallista matkaa! Toivottavasti nielutulehduksesu paranee sitä ennen.

    VastaaPoista
  2. Odotan jännityksellä matkakertomusta, suotuisia tuulia!
    Riitta

    VastaaPoista

Ilahdun kaikista kommenteista, kiitos!