Hae tästä blogista

sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Pakkasvaalit käyty

No nyt on sitten tiedossa uusi presidenttimme: Onnittelut Niinistölle, hyvä Haavisto!
Kyllä me Niinistön kanssa pärjätään ainakin 6 vuotta...

Pakkasta oli päivällä enää 10 astetta, kun viikolla oli jo alimmillaan -20. Päivä oli puolipilvinen, hetkittäin jopa aurinkoinen, jonkin verran satoi lunta. Päivällä oli pituutta tänään 8 tunia 20 minuuttia, sillä aurinko nousi 8.32 ja laski 16.52. Siis jos auringon laskun aikaan tulisi töistä kotiin, niin ei enää tartteis kulkea pimeässä ;-)

Tällä viikolla olen saanut tämän vuoden tähän asti suurimman urakan valmiiksi: Julkaisin Göta-kanavan purjehduskertomuksen blogina. Mies sen oli kirjoittanut jo talvella 08; vasta nyt minä urakoin sen julkaisuksi. Toivottavasti jotakuta kiinnostaa kolmeosainen juttumme, vaikka ei purjehdusta harrastaisikaan. Kaikki blogin kuvat ja monta muutakin löytyvät erikseen kuvakansiosta. Nyt illan mittaan olen yrittänyt sijoittaa kuvakansion kuvia kartalle Google mapsiin.

Inspis-blogin kuvahaasteena oli tällä kertaa hiukset.

Valitettavan vaikeaa, kun omia hiuksia ei oikein kunnolla saa kuvattua...eikä näköjään toisenkaan...

Meillä syötiin tänään kaalipataa. Koko päivän tuoksui tosi hyvälle, kun se ruoka oli uunissa tuntitolkulla. Mies tekee kaalipataa "pikku hiljaa", siis mahduttaa koko kaalin monessa erässä astiaan, johon sitä ei luulisi mahtuvan niin paljoa. Ja sitten lopulta, kun kaikki kaalit oli saatu mahdutettua pataan, lähdettiin pienelle lenkille lumisateeseen.
Jalka kesti yllättävän hyvin vaalihuoneistolla käynnin. Kun en ollut muistanut laittaa vaalikeräyslippaaseen aiemmin mitään, niin nyt asiakseni kävin viemässä muutaman kolikon hyvään tarkoitukseen. Kiersimme miehen kanssa muutaman korttelin ennen kotiinpaluuta, joten ei se lenkki pitkä ollut. Kuitenkin näin "aluksi"... ... toivottavasti jatkoa seuraa talven edetessä kevättä kohti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista kommenteista, kiitos!