Hae tästä blogista

lauantai 19. marraskuuta 2011

Hämärän haasteita

Vastasin taas inspis-sivun valokuvahaasteeseen.

Nyt otin uuden kuvan,koska taisin saada moitteet "vanhan kuvan käytöstä" Ovi-haasteessa. Puolustaudun, koska jalkani ei oikein sallinut käydä kuvaamassa mielenkiintoisia uusia ovia.

Tämän kertainen haaste on 068: Hämäräkuva

"Pimeä tulee koko ajan aikaisemmin ja kuvausaika lyhenee - ainakin jos sitä perinteisempää valokuvausta miettii. Upeita valokuvia voi syntyä myös hämärässä, joten älä vähennä valokuvausta vain valon vähyyden vuoksi! Ota haastetta varten kuva hämärässä"
Vieressä haastekuvani ja alla pikkujoulutoivotukset kaikille lukijoille!

Ja edellisessä jutussanihan on ei vain hämärässä vaan ihan pimeässä otettuja kuvia...

4 kommenttia:

 1. Kaunis kuva.. ja apua kun selasin blogiasi, se jalka, ne tikit.. Auts, meinasin vissiin pyörtyä oksentaa kun miulla on todella paha haava & veri sekä PULSSI kammo/fobia ( joo en oikeasti pysty kokeilemaan pulssia sormilla, pelkkä ajatuskin oksettaa)..Varmaan valahdin aivan kalpeaksi, edelleenkin tässä yritän unohtaa kuvaa.. apua, näkisittepä kun täällä pyörin paniikissa :D Ja siis ei sillä että näky olisi jotenkin ruma, vaan ne tikit ja ne sai niin kauhean olon miulle..iiiks, en tiedä uskallanko enää käyttää korkkareita :D Mutta tämä kuva on kuitenkin kaunis, tuo ihanan rauhallisen tunteen!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentistasi ja olen pahoillani, että aiheutin sinulle pahan olon.
  Vaivaisenluuni (molemmissa jaloissa) ei todellakaan johdu korkeista koroista eikä kapeakärkisistä kengistä. Luulen, että minulla on jonkinlainen sukurasite tai luustollinen taipumus siihen. Siis kun on akkavalta, niin siitä saa sitten kärsiä...

  VastaaPoista
 3. Upea hämäräkuva!
  (Ja oli siellä ovi-haasteessa muillakin vanhoja kuvia, joten tarkennus haastesääntöihin oli varmaan ihan yleisesti annettu.)
  Ai niin, on vene meillä katoksessa, mutta valaistus tekee sen, ettei sitä siellä näy. Vai onkohan kyseessä sittenkin aavelaiva...

  VastaaPoista
 4. Tuskimpa se moite oli sulle vain, on niitä muitakin ollu, ketkä on käyttäny jo otettuja kuvia, joten relax!

  Tää kuva on kaunis! Ja tsemppiä koiven kanssa!

  VastaaPoista

Ilahdun kaikista kommenteista, kiitos!