Hae tästä blogista

sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

16.4. Huhtikuu jo puolessa

ja taas kahden viikon tilitykset tekemättä.
Vaan ensin toivotan kaikille lukijoilleni oikein mukavaa toista pääsiäispäivää.Nyt ei tarvis muuta kuin muistaa, mitä olen tehnyt ja mitä on tapahtunut kuluneen kahden viikon aikana...

Edellisviikon aluksi olimme kahdestaan lenkillä. Kävimme tutustumassa Rintamamuseon uudistettaviin tiloihin, siis lähinnä ulkosellaisiin.. Samalla kuvasin lenkin aikana niin, että saatoin julkaista facebookin Lappohja-ryhmässä kuvasarjan Lappohjakierros. Samat kuvat voit katsoa tästä kansiosta.

Sitten sainkin taas ajella Hesan, jossa pääsin taas kattojen yläpuolelle syömään. Meidät Liikenneturvan Uudenmaan kouluttajat oli kutsuttu palveriin Vaakuna-hotellin 10-kerroksen kabinettiin. Kiva oli meidän muutaman vanhan kouluttajan ihmetellä uusia, virkeitä, nuoremman polven kouluttajia. Ei muuta kuin onnea ja menestystä harrastukseensa. Muutaman kuvan otin kaupunkimaisemasta tästä yläperspektiivistä.Palattuani  Lappohjaan, oli taas vuorossa lenkkeilyä. Kävimme porukalla rannassa ihmettelemässä aurinkonpaisteessa kimmeltävää kirkasta merivettä.


Sain myös ihailla miesten puutyöverstaan tuotoksia, jotka nyt oli maalattu kirkkain värein; minun saamani pallihan on vielä täysin pintakäsittelyä vailla.Viikko sitten lauantaina kävimme perinteiseen tapaan kävelylenkillä Prediumissa, jossa oli veneliike Premarinin kesäkauden avajaiset. Taas oli tarjolla grillimakkaraa, kahvia ja pullaa, ja me tietenkin nautimme tarjoilusta. Päivä oli kivan aurinkoinen ja sain kuviini osumaan monta kivaa:

Peippouros lauloi äänekkäästi ja tutun kuuloisasti...

Prediumissa on jo joitain veneitä vedessä

Sinivuokot yrittiävät nostaa päätään, kun aurinko paistoi

Ruusun silmut ovat jo puhkeamassa

Näimme myös kauden ensimmäisen purkkarin, mastonkantoveneen.
Tämän kuluneen viikon tekstejä ja kuvia sitten seuraavassa postauksessa, ehkäpä jo huomenna...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista kommenteista, kiitos!