Hae tästä blogista

sunnuntai 27. marraskuuta 2016

27.11. Marraskuun viimeinen sunnuntai

ja 1. adventti. Jouluun on siis vain enää kolme adventtia ja jouluaatto oli jo eilen; siis neljän viikon päästä tänään.
Joulukorttien teko on nyt ajankohtainen ja muutamat pikkujoulutkin on tänä vuonna tiedossa. Varsinaista joulua emme sen sijaan suuremmin vielä; ehkä tavallista enemmän tulee tehtyä ruokaa ja leivottua, lahjoja emme juuri hanki.

Vaan eihän nyt vielä pitänyt tulevaan takertua, kun mennyt viikkokin on tarinoimatta. Vaan eipä tuota juuri mitään ole taaskaan saatu aikaseksi, joten jutut on melko lyhyet. Alkuviikko taisi mennä ihmetellessä, kun kuviakaan ei näytä tallentuneen kameraan eikä koneelle.

Perjantaina pappakerhossa oli normaali kolmen tunnin rupeama, joka meni ihan ihmetellessä. Ensi perjantaina sitten ollaan koko iltapäivä ja silloin mies voi ottaa taas veneen moottorikopan käsittelyyn. Minä aion saada omat askarteluni valmiiksi, jotta sitten joululoman jälkeen pääsisin vihdoin siihen kivenhiontaan...

Eilen oltiin lenkillä kavereitten kanssa, ensin jalkaisin ja sitten heidän uudella autollaan. Ei kyllä käyty sen pitemmällä kuin Tammisaaressa kaupoilla ja juuri avatulla joulukadulla. Näimme vilauksen pukista ja jostain prinssessasta. Kierreltiin kirpputorilla, käytiin siellä kappelissa ja ihmeteltiin vanhoja puutaloja.

Pikkusen vinksin vonksin...
Tänään lenkkeiltiin vain ihan kahdestaan ja käveltiinkin reippaasti, sillä tuuli kävi aika kylmästi pohjoisen puolelta. Yöllä oli satanut lunta ja ohut valkea vaippa kaunisti maisemaa. Enpä paljoa tarennut pysähtyä kuvaamaan, vaan sain sentään muutaman kuvan todisteeksi tilapäistalvesta...

Satamatie oli taas liukas...

Lienee rinteeseen rakenteilla uusi talo...

Lappohjan kirkossa loistivat adventtikynttilätEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista kommenteista, kiitos!