Hae tästä blogista

tiistai 29. maaliskuuta 2016

29.3. Pääsiäinen on ohi

ja kohta loppuu tämä maaliskuukin, alkaa huhtikuu. Ilmat olivat tässä muutaman päivän aivan upeita, ja luonto on alkanut kunnolla heräämään kevääseen.

Tässä myöhäinen pääsiäistervehdys, sinulle lukijani:


Minua ei ole jostain syystä oikein huvittanut kirjoittaa; no, tiedänhän kai syynkin: pöytäkoneeni on taas temppuillut. Se oli syksyllä huollossa ja alkuvuodesta se ei asentanut päivityksiä, vaikka muuten toimikin hyvin.   Kone siis toimi hyvin, vaan internetiin pääsyssä on ollut jotain häikkää, kun joka toinen päivä ei löydy kelvollista IP-osoitetta.

Niiden päivitysongelmien takia jouduttiin koneeseen asennetamaan Win7 uudestaan muutama päivä sitten. Ja nyt ei ole toiminut oikein mikään, kone temppuilee ja taaskaan tänään ei sillä päässyt netiin. Joudun siis kirjoittamaan läppärillä, ja kun tässä ei ole rullahiirtä, vaan vain levyhiiri, niin en tykkää tästä epäergonomiasta.

Puolentoista viikon aikana olemme lenkkeilleet niin porukalla kuin kahdestaankin. Ulkoilimme ainakin 5 kertaa  kameran kanssa. Todistetuksi on tullut kevään reipas edistyminen ja luonnon kauneus, taas kerran.

Pientä sadetta, vaan ei se haitannut:
Tämän päivän panoraamat:Ensimmäiset kukat:

Sinivuokon nuput...

Ensimmäiset näkemäni leskenlehdet tänä keväänä...

Lappohjan monipuolista maisemaa: hiekkaa, kiviä, kalliota, metsää...
juuria, juuria hiekassa...

siirtolohkareita ja kalliota...

Paljon talousmetsiä, mäntyjä...
Tänään käytiin puolukassakin, liekö kevään merkki sekin...Lepän urvut ovat muuttuneet kauniin punaisiksi


Yhden kerran kävin ihailemassa auringonlaskua:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista kommenteista, kiitos!