Hae tästä blogista

sunnuntai 17. toukokuuta 2015

17.5. pian nukkumaan

tai ainakin sänkyyn unta houkuttelemaan. Herätys on 3.30 ja kone lähtee klo 6.00 kohti Muncheniä. Kirjoitan tätä nyt pillerilläni, joten en voi edes kuvia juttuun liittää, kun ne ovat pöytäkoneellani kotona.

En saanut uusia silmälasejani vielä, joten kohtaan ne loppuviikolla Schlögenissä, tai Helluntain jälkeen Passaussa. Eikä matkavakuutuksesta tullut muuta kuin lasku ja iso nippu yleisiä vakuutuohjeita. Mitenkähän tarvittaessa todistan vakuutuksen voimassa olon?
 Tavaroita emme lähettäneetkään postipaketissa veneelle. Itävaltaan 15 kilon paketti maksaisi 70€, ja koneessa saa raahata 20 kiloa puoleen hintaan. Niinpä meillä onkin aikamoiset kantamukset mukana. Onneksi mennään Munchenin Bauhausiin ostamassa kivat nokka/kuljetuskärryt. Niillä saa sitten matkalla helposti haettua autodieseliä vähän kauempaakin.

Helatorstaina lenkeiltiin Prediumiin neljästään ja juotiin kevään ensimmäiset terassikaljat; ja maistui hyvältä. Seuraavat nautitaankin sitte jo Saksan maalla.

 Tämä on nyt kait sitten toistaiseksi viimeinen jokasunnuntainen arkimiete. Yritän kirjoittaa SeijMer-blogia päivittäin ja julkaista aina, kun siihen on verkon puolesta mahdollisuus.
Siis oikein mukavaa toukokuun loppua, onnittelut kaikille opiskeluistaan ja kouluistaan valmistujille ja tsemppiä, kyllä se kesä vielä tulee...!

Passaussa ollaan ehkä joskus Helluntain jälkeen...

Matkakertomusta voi seurata blogissa http://seijmer15.blogspot.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista kommenteista, kiitos!