Hae tästä blogista

sunnuntai 10. toukokuuta 2015

10.5.15. HYVÄÄ ÄITIENPÄIVÄÄ

kaikille meille äideille ja aurinkoisia kevätterveisiä kaikille muillekin...Viikon lenkeillä oltiin kolmestaan, kun I oli lomailemassa. Totesin kevään edistyneen jo pitkälle, vaan silti en taida saada saunavihtaa tehtyä ennen kesäreissulle lähtöä.Loppuviikolla kävin tilaamassa väliaikaiset silmä- ja aurinkolasit optikolta. Syksyllä "ennätän" silmäleikkaukseen ja sen jälkeen joudun hankkimaan taas uudet lasit, joten nyt on kyseessä todella vain 4-5 kuukauden käyttö tälle hankinnalle. Toivottavasti ennätän saada ne ennen reissua...

Jpäässä näin jotain harvinaista: yksi viherkasviksi luulemani kasvi oli kukassa. Pitkien, melko hentoisten oksien päässä oli kaunis valkea kukinto. Kasvi osoittautui oleva (pieni) posliinikukka ja kukinnot olivat kahden eri varren päässä.

Kuvausta varten nostin kukinnon ruukun reunalle...
Kävin lauantaina syömässä entisten luokkatovereitteni kanssa. Söimme maittavan ja monipuolisen aterian Itä-Pasilassa,  nepalilaisessa ravintolassa nimeltään Mero Himal.

"viinilasi"...

Kevätkääryle alkuruuaksi...
Helsingin kaupunginteatterin esitys oli remontin takia Studio Pasilassa. Näytelmä perustuu Jari Tervon romaaniin Troikka, ja kertoo Mannerheimin junamatkasta Tampereelle v. 1920. Ihan katsottava esitys, vaikka en minä siinä paljoa huumoria nähnyt ...(_ _ _ romaani puhalsi eloa ja sympaattis-humoristista henkeä historiallisiin tapahtumiin tavalla, jonka vain Tervo osaa_ _ _ )

Tänään sunnuntaina kävin Malminkartanossa halaamassa lapset ja aikuiset. Samalla sain lahjuksen (kiitos!) ja kiipesimme jätevuorelle:

Ihan minun näköiseni lahja...

 Malminkartanon täyttömäki on Helsingin korkein paikka. Se on n. 90 m korkea.

Pitihän sieltä vuorelta tulla alaskin, kaikki 426 askelmaa...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista kommenteista, kiitos!