Hae tästä blogista

sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Äitienpäivänä

sain taas onnittelukorttikuvan lapselta ja lapsenlapsilta.  Aina siitä tulee yhtä hyvä mieli, kun muistavat ... :)

Ja itse tein äitienpäiväkortin, jolla onnittelen niin lapsellisia kuin lapsettomiakin tänä sunnuntaina.

Luonto tietää tarkalleen, että nyt juuri on äitienpäivä, sillä metsät ja pientareet ovat täynnä valkovuokkoja.

Tuon kuvan valkovuokot ja monia muita kuvasin eilisellä lenkillä. Onneksi Inge ja Pertti ovat muistaneet hakea meitä melkein joka päivä kävelemään. Tekee hyvää liikkua, tavata ystäviä ja nähdä luonnon muuttuvan ällistyttävää vauhtia vihreämmäksi.

Eilen ei vielä täällä Lappohjassa  koivun silmut olleet hiirenkorvalla; eikä oikein vielä tänäänkään.

Sen sijaan jo Tammisaaressa  puut olivat hennon vihreänä, kun kävimme siellä kaupassa. Meiltä on muuten lyhyempi matka ostoksille Tammisaareen kuin Hangon keskustaan ja postikonttorimmekin on nykyisin Tammisaaressa.

Tammisaaren koivuissa on jo melkein lehti


Lappohjan koivuissa ei vielä ole hiirenkorvia

Näistä taitaa kasvaa kortteita?

Käenkaalikin kukkii jo

Onko tämä lumikello, vaikka enää ei ole lunta?

Näitä mukulaleinikkejä näyttäisi olevan Lappohjassa monin paikoin


Tämä taitaa olla viimeinen kerran viikossa kirjoitettu arkimiete tältä keväältä. Olemme varanneet laivapaikan myös autolle, ja lähdemme Fehmarnin saarelle ensi keskiviikkona. Majoitumme aluksi ZIMMER FREI -huoneeseen, kunnes saamme veneen asuttavaan kuntoon. Onpa mielenkiintoista ja hieman pelottavaakin sitten nähdä, missä kunnossa tavarat ovat talven jäljiltä. Aloitan uuden blogin, jossa kerron matkasta sanoin ja kuvin niin usein kun olemme nettiin yhteydessä.

Uuden matkakertomuksen osoite on siis http://seijmer13.blogspot.com


2 kommenttia:

  1. Upeita valokuvia - kuten tavallista sinun julkaisuissa. Mainitsemasi "Zimmer frei" on Saksassa kätevä, edullinen ja turvallinen majoitussysteemi. Tosin yksi perheenjäseneni olisi voinut kuolla savumyrkytykseen, kun vanha tv syttyi palamaan hänen nukahdettuaan. Onneksi huomasimme siitä huoneesta tulevan savun, ilmoitimme isäntäväelle ja kaksi riskiä miestä kantoi suuren painavan telkkarin palavana pihanurmikolle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä pelottele... tosin en vielä ole saanut virallista a vahvistusta huonevaraukseen, vaan sinne mennään kuitenkin torstai-iltana.

      Poista

Ilahdun kaikista kommenteista, kiitos!