Hae tästä blogista

sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Maaliskuun 13 viimeinen

päivä on pian lopuillaan; huominen on jo huhtikuuta. Kaksi viikkoa sitten ihmettelin, missä nukun Hankoon päästyäni. Ja niinhän siinä kävi, että jouduin tai pääsin sijaamaan vuoteeni tänne pohjoisempaan osoitteeseen; rivitalon suurempaan makuuhuoneeseen. Siis jätimme remonttisotkut ja sekamelskat taaksemme ja olemme nyt ahdassotkujen suloisessa sekamelskassa. Eihän ne omakotitalon tavarat millään mahdu puolta pienempään kolmioon.

Viime viikonloppuna kävimme Saaran 5-vuotissynttäreillä. Samalla reissulla ostimme käytettyjä Lundia-hyllykköjä. Nyt tuolla pienemmässä makkarissa on 17 metriä 40 cm syvää hyllyä täynnä tavaraa. Eilen jouduimme sitten hakemaan tänne vielä peräkärryllisen toimistotarvikkeita, mappeja ja papereita. Ne ovat nyt purkamatta pahvilaatikoissaan, eikä pieneen huoneeseen mahdu enää ovesta sisään. Mitenköhän asia pitäisi ratkaista?

Täällä on vielä tosi paljon lunta. Sitä riittää verannallakin vielä ilmeisen pitkäksi aikaa

Aurinkoinen talvikeli on piristänyt mieltä varmaan koko Suomessa jo toista viikkoa. Ja onneksi me ollaan päästy ulkoilemaan. Tällä viikolla jo kolmena päivänä on tehty tutustumislenkkejä uuteen "kotiseutuun" tuttavapariskunnan kanssa. Rannassa katsastimme uuden venepaikan, johon ensi syksynä kotiin palattuamme ajamme veneemme. Kävimme myös ihmettelemässä  merirosvolaivaa, joka ilmeisen navigointivirheen vuoksi odotteli avovettä kivikossa; aika vinkeä ilmestys.


Tämän aamun lenkillä oli paljon mielenkiintoisia kuvauskohteita. Minulla oli tietenkin kamera mukanani, vaan valitettavasti muistikortti ei ollut. No, onpahan syytä käydä sama lenkki uudestaan paremmalla onnella; tai siis muistilla...

Muistikortillisen kameran ulkoiluttamisreissun kuvia on kansiossa Rannalla

Oikein hyvää Pääsiäisen jatkoa kaikille teille, jotka tänne eksyitte...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista kommenteista, kiitos!