Hae tästä blogista

lauantai 28. toukokuuta 2011

Taas alkoi uusi viikonloppu

Nyt on lauantai, 28.5.2011. Olen koko päivän ja eilisen illan käsitellyt kuvia. Lähinnä noita Pietarissa pari viikkoa sitten näppäämiäni satoja digikameran otoksia. Ja saanut niistä jokaiselle vierailupäivälle muutaman kymmentä kuvaa julkaisukelpoisiksi. Linkit kuviin ovat edellisessä jutussani!

Tosin oikein mikään panoraama ei onnistunut tällä kertaa. Taisin haukata liian suuren kakun: Seisoin mm. keskellä Palatsiaukiota ja kuvasin kolme kuvaa Talvipalatsista tai Eremitaasista tai mikä se nyt sitten onkaan. Ja kun se rakennuskompleksi on niin mahdottoman suuri, lähinnä pitkä; ja minä seisoin suhteettoman lähellä sitä keskipistettä (siis kaukana rakennuksen päädyistä), niin kuvankäsittelyohjelmani hyvistä ominaisuuksista huolimatta en saanut aikaa kuin tynnyrin muotoisen kauhean kuvan. Ja sama juttu monen muunkin panoraamaksi aikomani kuvan kanssa. Joten joudun tyytymään vain niiden kuvien julkaisuun, jotka onnistuivat kutakuinkin kohtuullisesti.
Siis omasta mielestäni kohtuullisesti! Toivon kommentteja kuviini, jotta voisin kehittyä kuvajana... Siis antakaa vaan kunnolla risuja; en niistä lannistu, vaikka en tästä koskaan kyllä mihinkään kehitykkään. Enhän ole kymmeneen vuoteen kehittynyt purjehdustaidoissanikaan, kaikista palautteista huolimatta.

No, tällaisia arjen mukanaan tuomia mietteitä tällä kertaa, kyllä se vielä paistaa jne...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista kommenteista, kiitos!