Hae tästä blogista

lauantai 11. lokakuuta 2014

Kirjoitustauon jälkeen

Syksy on jo pitkällä; luonto näyttää aurinkoisena päivänä kauneimmat värinsä ja masentavina sadepäivinä tuuli irrottaa lehtiä puista. Olen pitänyt taukoa tämän blogin päivityksestä, kun on ollut muuta askaretta ja tärkeämpää ajateltavaa. Olen ollut leikkauksessa ja nyt odottelen hoitojen alkamista, ja purjehdusbloginkin päivitys on vielä kesken. Yritän tässä syksyn aikana saada rästityöt tehtyä, jos hyvin käy...

Kotiuduimme kesäveneilymatkaltamme heti syyskuun alussa. Melkein saman tien lähdimme Miehikkälään jatkamaan keväistä puu-urakkaa. Silloin pääsiäisenähän puupinot jäivät peitettyinä ulos ja nyt kävimme kärräämässä puut liiteriin, katon alle.

Tässä kolmen päivän aherruksen tulos...Toissa viikonloppuna Fiskarsissa oli taas Slow Food-lähiruokamarkkinat. Kävimme naapureiden kanssa katsastamassa tarjonnan, kuten viime vuonnakin.

Nyt minulla ei ollut kameraa mukanani, joten kannattaa katsoa viime syksyn kuvia täältä

Juttu tuosta kauniista lokakuisesta viikonlopusta löytyy tästä linkistä.Kun en tosiaan ole jaksanut kuvata tänä syksynä juuri mitään, niin tässä muutama kuva ruskasta syksyltä 13.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista kommenteista, kiitos!