Hae tästä blogista

sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Jo vaihtui helmikuuksi

ja talven selkä on kuulema jo taitettu.

Pakkasten välillä on ollut muutaman kerran suojaa ja jopa vesisadetta; nyt taas pikkupakkasta. Onneksi on kuivaa, vaikka liukasta, sillä pahempi yhdistelmä on märkä ja liukas...


Viimeksi laitoin kuvia muuttotouhussa löytyneistä "aarteista", vanhoista pannuista. Paljon muutakin säilyttämisen arvoista on tullut esille pakkaustouhuissa, mm. kauniita käsitöitä. Tässä malliksi virkattuja pusseja, jotka joku oli tunnistavinaan sukkapusseiksi. Oletko sinä nähnyt moista, siis sukkapussikäyttötarkoitusta kauniille virkkuutöille? Kun toiset tänään jatkoivat keittiökalusteiden kasausta, pääsin minä ulkoilemaan. Kävin Lennin kanssa laskemassa mäkeä stiga-kelkalla. Siis Lenni kelkkaili, minä kuvasin. 


Puistossa on tilaa lasketella, koska mäen alla on suuri aukio, joten vaaraa puihin törmäämisestä ei juuri ole:Hieman kauempana olleet suuret vesilammikot olivat jäätyneet, joten jalat eivät kastuneet, kun jää kesti:


Keittiörempassa poistetut kaapistot ovat vanhoja, täyspuisia ja nykykäyttöön epäkäytännöllisiä.


Viikko sitten aloitettiin purkaminen ja nyt uudistettava kaapistoseinä alkaa jo muotoutua.


Minä pääsenkin remonttia vähäksi aikaa karkuun, kun ensi viikonloppuna olen nostalgiakäynnillä Budapestissä. Siellä vierailin eka kerran reilut 40 vuotta sitten luokkakokouksen merkeissä...

2 kommenttia:

 1. Pusseja virkattiin myös sipuleita varten, tosin
  niihin pusseihin ei laitettu vuorta. T. Riitta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sipulipussin olen joskus virkannut itsekin... vaan näissä pusseissa on todella vuori. Toinen on noin 70, toinen 50 cm pituinen.

   Poista

Ilahdun kaikista kommenteista, kiitos!