Hae tästä blogista

maanantai 31. joulukuuta 2012

Vuoden 2012 viimeinen

kirjoitus on nyt tässä.  Vuosi vaihtui viimeksi aivan erilaisessa säässä kuin nyt näyttää käyvän. Vuosi sitten tänään kävimme vielä sienimatsässä, vaan nyt sienet ovat peittyneet paksuun lumeen. Toisaalta, pian uuden vuoden puolella pääsee kait uudestaan sienestämään, kun tuo lumi näyttää sulavan aika vauhdilla pois. Viime torstaina alkanut suojasää on sulattanut hanget jo melkein olemattomiin. Onhan siinä lumen sulamisessa se hyvä puoli, että uudelle lumelle on nyt taas tilaa...

Mitä sitä kuluneena vuonna onkaan tullut tehtyä? Kärsin vaivaisenluuleikatun jalkateräni eripari koosta, kärsin diarriasta sairaalaan asti, kärsin puhelimen ja kameran puutteesta, kärsin huonosti toimivasta tietsikasta... Onneksi vuosi ei ole ollut pelkkää kärsimistä, vaan olen saanut nauttia vähästä työstä, sen puutteesta, pitkistä purjehdusmatkoista ja lyhyistä, uusista ja tutuista vierasmaalaisista kaupunkinäkymistä, uudesta kamerasta ja puhelimesta, kunnolla toimivasta tietokoneesta, uusista sopivista kengistä..., muutamia hyviä asioita mainitakseni.

Mitä sitten sain aikaiseksi kuluneen vuonna? No, ei kait eläkeläiseltä mitään voi enää vaatia... Sain kuitenkin viime talvena valmiiksi jutun Götakanavan purjehdukseltamme kesällä 2007. Ja äskettäin julkaisin myös kesän 09 purjehdusmatkakertomuksen, jonka teimme Höga Kustenille. Juttujen toimittaminen ei ollut kovin vaikeaa, kun kippari oli kirjoittanut ne valmiiksi. Sen sijaan kuvien linkittäminen kirjoituksiin oli tosi työlästä, vaikkakin mielenkiintoista. Sain elää molemmat purjehdukset uudestaa ilman veneen keikuttelua.

Nyt vuosi vaihtuu täällä Hangossa pilvisessä ja sateisessa säässä, joten minun ei kannata lähteä kuvaamaan kaupungin kustantamaa vuodenvaihteen ilotulitusta. Käytin sen sijaan "vanhan" ilotulituskuvan weppikorttiin, jolla toivotan kaikille ystävilleni ja muillekin, jotka ehkä lukevat tämän vuoden 2012 viimeisen blogin,
ONNELLISTA UUTTA VUOTTA 2013 


2 kommenttia:

 1. Kiitos samoin, oikeen hyvää uutta vuotta sinne eteläiseen päähän!
  Paljon on tapahtunut vuoden aikana, nekatiivistä, mutta vastaavasti positiiviset palkitsevat, onnittelut niistä!
  Meikäläisen vuosi on mennyt selkää sairastaessa ja se jatkuu ja jatkuu... ;(
  Halauksin miinus!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentistasi ja toivotuksestasi tänne etelään..., miikka.
  Kyllä sinullekin on tapahtunut ja tulee tapahtumaan edelleenkin posiviitista, palkitsevaa. Ne auttavat kestämään sairastamisesi ja odottamaan helpotusta, aivan varmaan.
  Halaukset täältäkin lähettää Seija

  VastaaPoista

Ilahdun kaikista kommenteista, kiitos!