Hae tästä blogista

maanantai 10. joulukuuta 2012

2. Adventti tummenee

 ja sytytämme kaksi kynttilää. Itsenäisyyspäivän kynttilät paloivat edellisessä postauksessani turvallisesti, eivätkä sytyttäneet Suomen lippua, joka liehui niiden välissä. Muutama tulentorjuja-ystäväni nimittäin oli huolissaan tulipalovaarasta. Vaan minähän nimenomaan varoitin kokeilemasta temppua kotona... :)

Lunta on päivittäin tullut lisää ja nyt on jo hanget korkeat, nietokset... Onneksi meillä kävi nuoria, jotka ystävällisesti etsivät, löysivät ja kaivoivat Ponun hangesta.

 Lauantaina käväisimme taas Tammisaren jooulumarkkinoilla. Nähtävää tuntui olevan vielä edelliskertaakin enemmän; ja taas sain monia kuvia katsottavaksi.

Erityisesti minua viehättivät eräät vaatteet. Ja niistä myyjällä oli päällään hyvä esimerkki:


Esillä oli myös muita mielenkiintoisia takkeja:


Ja kadehdittavan upeita olivat myös seuraavat loimet, siis liivihameet:


Muita markkinoilla Tammisaaressa kuvattuja voi katsoa uudessa kansiossani.

Sunnuntaina laitoimme kaalipadan hautumaan uuniin ja lähdimme lenkille! Kävimme samalla kaupassa ja silloin minuun iski taas huono olo. Onneksi ei migreeni tällä kertaa, kuten viimeksi lenkillä, vaan vain semmoinen hikoilu ja ahdistus, että piti lähteä heti kotia kohti. Onneksi raitis ilma auttoi, joten ei sen kummenpaa...
Tulevalla viikolla pitäisi laittaa joulukortit postiin, kun ne saa vielä "alennushinnalla". Onneksi kortit on jo tilattu Ifolorilta; kait ne ennättävät ennen Seijan-päivää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista kommenteista, kiitos!