Hae tästä blogista

perjantai 15. heinäkuuta 2011

Taas on perjantai, heinäkuu puolessa

Ja vihdoinkin: SeijMer on laskettu vesille! Telakka-alueen hoitaja totesi olevansa tyytyväinen, kun viimeinen vene ennen hänen lomaansa on vesillä.
Ja kyllähän me itsekin riemuitsemme; koko alkukesä on tätä odotettu. Ilma ei ollut oikein suotuisa; se oli sateinen ja tuulinen, vaan silti mastokin saatiin paikoilleen ihan kunniakkaasti.

Nyt pääsemme siis alkamaan varsinaisen varustelun: Polttoainetankki ensin kiinni ja sitten veneen sisäsiivous... Eli kyllä vielä muutamaksi päiväksi riittää hommia, ennen kuin päästään purjehtimaan. Toivottavasti ilmat eivät nyt muutu epäkesäisiksi!
Tästä pääset katsomaan videon purjeveneemme vesilelaskusta.

Alkuviikolla sain selvitettyä mieltäni vaivanneen ongelman: Mikä se jasmiiniksi luulemani naapurin kukkiva pensas oikein lopulta on? Ja nyt siis tiedän, että se onkin Pihajasmike. Jasmiini on sisäkasvi ja pihoilla kauniisti valkoisenaan kukkivat pensaat ovat erilaisia Jasmikkeita! Tunnistuskuva kertonee tärkeimmät tiedot.

Pionin kukinta on jo ohi täällä Hangossa. Tein kuvan pioninkukan elämän eri vaiheista. Punaisesta nupusta ilmeisiin siemeniin?
Kaunista ja hieman surullistakin, eikä vain? Kesä kehittyy... sanottaisiin positiivisesti, eikä ajateltaisi, että kesä lähenee loppuaan.

Kuvausreissuillani löysin taas tunnistettavaakin. Uudet kuvat löytyvät tämän kansion alusta. Jos sinä tunnistat ne, niin kerro mitä ne ovat, kiitos!

Tähän blogiinhan voit vastata anonyyminäkin, et tarvitse kirjautua ennen kommentointia.
Ja huomasithan: Muutin tämän blogin ulkonäköä radikaalisti. Mitä mieltä olet tästä nyt?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista kommenteista, kiitos!