Hae tästä blogista

sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Juhannuksen jälkeen

on siis vielä pyhäpäivä, sunnuntai. Ja huomenna on taas se tuttu arki. Vaan eipä oikein eroa toisistaan nämä vapaalle opettelevan päivät: En kalenteria katsomatta tiedä, mikä päivä milloinkin on menossa. Siis "päivillä ei ole väliä", kun sunnuntaisinkin pääsee halutessaan kauppaan.

Juhannus sujui täällä Hangossa taas aivan rauhallisesti. Kävelin ensin aattona keskustassa kuvaamassa. Valitettavasti jäi se vuosisadan kuva tälläkin kertaa ottamatta, kun koneesta loppui virta! Juhannuspäivänä sitten olimme kimpassa kävelyllä ja silloin sain sitten muutamia kuvia rauhallisesta kaupungistamme.

Vuoden 2009 Juhannuksen tunnelmia voitte katsella tästä kuvakansiosta

Pihallamme on sireenien kukinta siis jo ohi. Vaan onneksi pian kukkii naapurin jasmiinipensas. Jo nyt sen tuoksu uhkaa peittää omien pioniemme tuoksun ;-)

Jokavuotinen pieni niitty pihallamme on nyt poikkeuksellisen pieni; vain pyykinkuivaustelineen alusen kokoinen. Se on kuitenkin täynnä päivänkakkaroita ja pionit antavat kivan lisävärin näkymään:


Juhannustanssit jäivät väliin tältäkin kesältä. Vaan on niitä tanssittu monena menneenä kesänä! Kirjoittelin vuosina 2002-06 eräälle keskustelupalstalle omia tanssimuistojani. Voi sitä aikaa, kun jalka vielä nousi kevyesti! Julkaisen tulevalla arkiviikolla nuo muistelmani täällä kaiken kansan luettavaksi.

Odotellessanne voitte lukea silloisen keskustelupalstan pitäjän kertomuksia sairaalasta . Timo sairastaa leukemiaa ja on juuri valmistautumassa kantasolujen siirtoon Meilahdessa.

Ja Seijan kotisivulla on luettavissa uusia purjehdusmatkakertomuksia. Niitä minun on itsenikin luettava ja nautittava, kun emme vielä ole saaneet edes venettä vesille tänä kesänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista kommenteista, kiitos!